Hildegard Essence

Rupertsberg - Abtei St. Hildegard

Hildegard Essence


Sinds januari 2015 zijn we bezig met het maken van Hildegard Essence.

Hildegard Essenceis een product gebasseerd en gemaakt volgens de kruidenkunde van Hildegard von Bingen.

Geïnspireerd door haar nagelaten inzichten, kennis en wetenschap hebben wij een krachtige fytotherapie (kruidengeneeskunde) ontwikkeld. Onze essences dragen bij aan een goede lichamelijke gezondheid, van weerstand verhogend tot goed herstel na ernstige ziekte. Wij bereiden onze essences met veel liefde en zorgvuldigheid en wij gebruiken uitsluitend 100% biologische kruiden.


Voor meer informatie over onze producten van Hildegard Essence kunt u op onderstaande button klikken om naar de website te gaan.

Hildegard von Bingen


Hildegard von Bingen (1098-1179) was een mystica, kruidkundige en schrijfster. Ze werd opgevoed in het klooster Disibodenberg, waarvan zij zelf later abdis werd. Ze stichtte een nieuw klooster op de Rupertsberg bij Bingen aan de Rijn. Het belang van de opvattingen van Hildegard von Bingen werd aan het einde van de vorige eeuw weer herontdekt. Haar inzichten over genezen, voeding, planten en kruiden dragen tegenwoordig nog steeds bij aan een lange, goede gezondheid op geestelijk en lichamelijk gebied.


Hildegard Essence