Over Ons

Piet & Ans


Leuk dat jullie op onze website zijn en meer over ons te weten willen komen.


 Piet

Na een herseninfarct heb ik mijn gave ontdekt. Over de jaren heen heb ik steeds meer geleerd wat ik kan wat een bijzondere reis was en nog steeds is. Ondertussen ben ik zodanig doorgegroeid dat we over de hele wereld reizen om mensen te kunnen helpen en hebben we onze Hildegard Essence op de markt gebracht.


Hoe is dit ontstaan?

Ik ben enkele maanden na mijn beroerte een week in
Lourdes geweest, ik kon daar door toedoen van het ziekenfonds naar toe.
Hoewel ik niet gelovig ben en er zelfs erg sceptischtegenover sta, overkwam me tijdens een bezoek aan de grot (waar Maria verscheen) een geweldig gevoel. Ik ervaarde een vreemd, mooi en bijzonder gevoel, eigenlijk niet te beschrijven.
Tijdens een tweede bezoek was het nog heftiger en ik raakte erg emotioneel. Na dit bezoek heb ik meteen naar mijn vrouw Ans gebeld,ik moest erg huilen, zo had me dit geraakt.


Wat is Lourdes?

Lourdes (Lorda in Occitaans) is een stad in het departement Hautes-Pyrénées in Frankrijk. Het is de grootste katholieke bedevaartplaats in Frankrijk. Het is gesitueerd in het zuiden van het land in de uitlopers van de bergen van de Pyreneeën en heeft ongeveer 17.000 inwoners.


En toen?

Na deze hele bijzondere ervaring, ben ik hulp gaan zoeken met mijn gave.
Er gebeurde voor ons toen rare dingen thuis en onderweg, dingen die ik niet direct kon plaatsen en soms zelfs eng waren.
Ik heb contact gezocht met ervaren paragnosten en metUri Geller.
Hij heeft me diverse dingen geleerd, heeft me verteld dat ik veel krachten heb en mensen moet gaan helpen.
Na jaren ontwikkelde zich de boven genoemde punten en help ik met enorm veel plezier, samen met mijn vrouw Ans, mensen met hun problemen.

 Ans

Ik ben de vrouw van Piet, maar ik ben ook de planner en eigenlijk de secretaresse van Piet. Ik zorg dat de planning goed loopt en dat de afspraken ingeboekt worden. Ook doe ik samen met Piet de Hildegard Essence maken.


Hoe ervaar jij Piet zijn gave?
Heel erg bijzonder. Natuurlijk was het in het begin erg eng, onwennig en wisten we niet hoe we hiermee moesten omgaan. Door de jaren heen heeft Piet, maar ook ik, geleerd hoe hiermee om te gaan en wat er ermee kunnen doen. Ik vind het erg bijzonder dat ik mee mag maken dat we mensen zo fijn en goed kunnen helpen met Piet zijn gave en de capsulles die we maken. Daar doe ik het allemaal voor!